• JE BEDRIJF EEN STAP
    VERDER BRENGEN?

    VERBREED JE HORIZON!

Coaching voor zelfstandigen
die meer uit hun bedrijf willen halen

Je bent een gediplomeerde vakspecialist die als zelfstandige ondernemer je brood verdient. Je bent vol enthousiasme over je vak. Wel mis je die zelfde gedrevenheid bij het ondernemen. Dat kan anders! Wil jij je bedrijf zien groeien op een manier die bij jou past? In een aantal coachingsgesprekken ondersteun ik je bij specifieke ondernemersvragen. Jouw vraag bepaalt de aanpak en de stappen die jij gaat zetten.

Een coachingsvraag kan heel divers zijn. Daarom beslissen we vooraf over het aantal coachingsgesprekken. Van den Hout Coaching sluit aan op jouw behoefte. Als bedrijfseconoom met jarenlange ervaring in brancheadvisering en StiR-erkend coach ben ik je van dienst met kennis, ervaring en deskundigheid die passen bij jouw branche en bedrijfsomvang. Neem gerust contact op voor meer informatie.

  • Gediplomeerd vakspecialist
  • Zelfstandig ondernemer

Coaching voor aankomende ondernemers uit het mbo

Uw mbo instelling gaat meer investeren in ondernemerschap van uw studenten. Van den Hout Coaching is u hierbij van dienst. Bij het afronden van de meeste mbo opleidingen is een bestaan als zelfstandige voor de hand liggend. In de praktijk blijkt ondernemen een vak apart. Goed beslagen ten ijs komen is het doel van de student, de opleiding en de branche. Daarom bied ik mbo opleidingen coaching op maat van het curriculum van de beroepsopleiding. Ik neem de aankomende ondernemers mee in het bewust kiezen voor het ondernemerschap. Ondernemen dat is afgestemd op de branche waarin zij hun brood gaan verdienen.

In de samenwerking met Van den Hout Coaching heeft u een StiR-erkend coach met een achtergrond als bedrijfseconoom en praktijkervaring in advisering van diverse ambachtelijke branches. Ik coach de individuele student op weg naar het ondernemerschap. De student profiteert van mijn kennis van diverse branches, van bouwbranches tot branches in de uiterlijke verzorging.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik met u de behoeften binnen het curriculum en die van de aankomende ondernemers.

Bel of mail gerust voor meer informatie.
06 16 94 32 94
info@sharivandenhout.nl

  • MBO opleiding

Hoe breng ik mijn bedrijf tot bloei?

Wat heb ik nodig om de ondernemer te zijn die ik wil zijn?

Wat voor marketing past bij mij?

Van den Hout Beleidsadvies en Coaching
Postbus 82, 2215 ZH Voorhout
06 16 94 32 94

KVK Den Haag 64423255
Algemene voorwaarden